Myntsamlere må holde sammen i korona-psykosen

Generell diskusjon
Brukeravatar
AMO Berg
Proveniensentusiast
Innlegg: 2656
Registrert: 29 mar 2009 21:24
Sted: Stjørdal

Re: Myntsamlere må holde sammen i korona-psykosen

Legg inn av AMO Berg »

Historien vi blir fortalt om koronavaksinen(e) minner om en westernfilm fra 1950-tallet; den er i sort-hvitt, karakterene er enten gode eller onde og filmen har selvsagt en happy ending.

Dersom du uttrykker skepsis til vaksinen, blir du automatisk tilegnet en rekke egenskaper: Du bærer en hatt av sølvfolie, røyker hasj, fornekter holocaust, tror at jorden er flat og at månen er en ost.

Men de fleste jeg kjenner som har sagt nei til vaksinen er, muligens med unntak av meg selv, veldig oppegående. Jeg kan nevne en erfaren journalist, en professor og en eiendomsutvikler som hvert år er å finne i toppen av den lokale skattelisten.

Ja, selv om våre myndigheter på innpust sier at en vaksine er utrygg, kun uker etter at den på utpust var vedtatt som trygg, rekker du ikke å si "hva var det jeg sa" før en ny westernhistorie blir fortalt, og nåde den som ikke tror på den.

I 2009 tok jeg svineinfluensavaksinen. Ikke fordi jeg var redd for viruset, men fordi en pårørende av meg hadde kreft, og jeg ville unngå å smitte ham. Den gangen sa myndighetene for øvrig akkurat det samme som i dag: "Ta vaksinen, den er trygg." og kjendismedisinere som Jørgen Skavlan gikk høyt ut og anbefalte alle å ta vaksinen.

Resultatet vet vi nå, og jeg registrerer at forbausende mange som kritiserer meg for mitt nei til koronavaksine, IKKE tok svineinfluensavaksinen. "Men det var jo en dårlig vaksine, og det var heller ikke en farlig sykdom," sier de. Ja, hvorfor visste ikke jeg det den gangen, Anders? :?
Brukeravatar
Arve
Innlegg: 3017
Registrert: 25 sep 2009 15:35
Sted: Sandvika

Re: Myntsamlere må holde sammen i korona-psykosen

Legg inn av Arve »

Så trollet måtte til slutt dukke opp i dette forumet også. Men du kan være trygg. Det er mange nok som vaksinerer seg i Norge til at flokkimmuniteten kommer selv uten din hjelp.
Arve

Interesser:
Romerske republikanske mynter
Italia under Vittorio Emanuele III
Brukeravatar
AMO Berg
Proveniensentusiast
Innlegg: 2656
Registrert: 29 mar 2009 21:24
Sted: Stjørdal

Re: Myntsamlere må holde sammen i korona-psykosen

Legg inn av AMO Berg »

Må nok skuffe deg der, godeste Arve. Det folk trenger nå er ikke vaksine, men antipsykosa. Tror du tittelen på denne tråden bare er diktet opp?
Svar

Gå tilbake til «Skytebanen»