Auksjon med flotte årgangsmynter 10. mars 2015

http://www.rogaland-myntklubb.com/

Moderator: Oddmund

Svar
Oddmund
Innlegg: 60
Registrert: 10 nov 2008 09:26
Sted: Sandnes
Kontakt:

Auksjon med flotte årgangsmynter 10. mars 2015

Legg inn av Oddmund » 26 des 2014 14:08

Stavanger og Rogaland Myntklubb har fått innlevert en neste komplett årgangssamling som auksjoneres ut i våre lokaler tirsdag 10. mars 2015. Vi er stolte over å kunne presentere en så omfattende auksjon med mange Ocsar og Haakon mynter i god kvalitet. Mange av myntene er 0, 0/01 og 01 kvalitet. Allerede nå kan du se listen med objekter og utropspriser på vår hjemmeside http://www.rogaland-myntklubb.com/ og menystien "Smakebiter storauksjon 2015" på høyre side. Det er krevende å fotografere så mange flotte objekter, og vi har derfor i første omgang valgt å legge ut oversiktsbilder med Oscar II mynter. Er det noen spesielle objekter du ønsker bilde av, så ta kontakt så ordner vi det. Det kan også være mulig å avtale personlig visning i områdene Bergen, Kristiansund, Sandnessjøen og Hammerfest i løpet av januar og februar. Ta kontakt for eventuell avtale.

Auksjonen er åpen for alle interesserte, og forhåndsbud mottas allerede nå. Som brevbyder har man på våre auksjoner 10 dagers full returrett på enkeltobjekter, og man trenger ikke å begrunne årsaken til at man ønsker å returnere objektet.

Kontakt klubben på epost: post@rogaland-myntklubb.com dersom du ønsker mer informasjon, bilder, avtale visning eller ønsker å legge inn bud. :D
Kasserer i Stavanger og Rogaland Myntklubb
http://www.rogaland-myntklubb.com

Svar

Gå tilbake til «Stavanger & Rogaland Myntklubb»