Feil på forumet

Her kan du diskutere forumet. Feil og spørsmål om funksjoner hører også hjemme her.
Brukeravatar
admin
Administrator
Innlegg: 9
Registrert: 15 jul 2007 03:29

Feil på forumet

Legg inn av admin » 11 sep 2008 13:41

Det kan forekomme feil på forumet en periode, da vi holder på å integrere portalfunksjoner med egen forside og sidemeny. Svar gjerne i tråden her dersom du finner noe galt :o

Brukeravatar
ha-rob
Innlegg: 299
Registrert: 04 aug 2008 18:06
Sted: Buskerud

Re: Feil på forumet

Legg inn av ha-rob » 27 okt 2008 17:57

Det er noe som ikke helt stemmer akkurat nå. Diverse knapper ser kryptiske ut. Går det an å få fikset på?

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 27 okt 2008 20:52

fikset :D

Brukeravatar
bengt
Innlegg: 1772
Registrert: 08 jul 2008 13:30

Re: Feil på forumet

Legg inn av bengt » 29 okt 2008 15:17

Nei, det er ikke det. Knapper ser som beskrevet "kryptiske" ut, grafikk elementer mangler, og hovedsiden viser at topics er nye selv om de ikke er det.

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 29 okt 2008 15:24

Ja det er noe merkelig her.. Det så bra ut her i går, men ikke i dag. Må vel forske litt.. :(

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 03 nov 2008 10:58

Etter å ha oppdatert filer og installert portalforsiden er det noen feil å sortere ut... Bl.a ser det ut til å være noe galt med visning av visse emner med vedlegg. Som en midlertidig løsning finner dere også forumet på http://samlerforum.no/phpBB3" onclick="window.open(this.href);return false; der dette fungerer.

vivavegas
Innlegg: 1588
Registrert: 01 okt 2008 20:45
Sted: Krokstadelva (Mjøndalen)
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av vivavegas » 03 nov 2008 21:13

Klokken er feil igjen.....

Brukeravatar
ha-rob
Innlegg: 299
Registrert: 04 aug 2008 18:06
Sted: Buskerud

Re: Feil på forumet

Legg inn av ha-rob » 04 nov 2008 18:33

Det er flere tråder som man ikke kommer inn på: Webområdet kan ikke vise siden

dragonboy
Innlegg: 6
Registrert: 01 okt 2007 18:10

Re: Feil på forumet

Legg inn av dragonboy » 04 nov 2008 19:45

kommer meg ikke inn på diverse tråder, må nok være en feil.

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 04 nov 2008 21:35

Ja, det er noe feil. Jeg holder på å lete gjennom filene, men det er ikke lett å finne noe... Setter nok forumet i debug mode i natt, da kan jeg sjekke evt. feilkoder på sidene.

I mellomtiden kan dere gå til http://samlerforum.no/phpBB3
Det er testserveren jeg satte opp portalen på før jeg flyttet den over til hovedforumet, og det fungerer som det skal.
Det er samme databasen begge plasser.

Brukeravatar
Odd
Innlegg: 90
Registrert: 02 sep 2008 21:16
Sted: Hjemme

Re: Feil på forumet

Legg inn av Odd » 06 nov 2008 20:14

Klokken er fortsatt feil

Glem det, fikset det selv med å huke bort sommertid. :oops:

Brukeravatar
myntsamlern
Innlegg: 213
Registrert: 22 jul 2008 01:35

Re: Feil på forumet

Legg inn av myntsamlern » 06 nov 2008 21:28

Når man trykker på en link så forsvinner denne siden, det var fixet en stund, men er nå gått tilbake tydeligvis.
Bilde

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 10 nov 2008 02:02

Nå håper jeg de fleste feil er borte, rapporter her dersom dere finner noen.

Jeg blir logget ut når jeg bruker firefox og skal poste, er det noen andre som har samme feilen eller er det browseren min?

Brukeravatar
thomfre
Innlegg: 53
Registrert: 01 des 2007 14:39
Sted: Karmøy
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av thomfre » 10 nov 2008 07:50

Jeg blir logget ut ganske ofte nå.. Før så kunne jeg være innlogget over flere dager, nå trenger det ikke gå en time en gang... (og jeg har huket av for "husk meg"/"logg meg på automatisk")

Brukeravatar
Stian
Innlegg: 188
Registrert: 30 aug 2007 01:10
Kontakt:

Re: Feil på forumet

Legg inn av Stian » 10 nov 2008 09:40

Bruker du Internet Explorder eller Firefox? Jeg blir logget ut i Firefox når jeg prøver å poste, er ikke sikker på om det er bare her eller andre opplever det samme?

Svar

Gå tilbake til «Om forumet»